Ваня Григорова, Минчо Христов и Николай Ненчев за бъдещето на Европа

Тримата са независими кандидати за ЕП

Ваня Григорова, Минчо Христов и Николай Ненчев за бъдещето на Европа

Реклама

"Лице в лице" с независимите кандидати за ЕП - Минчо Христов, Ваня Григорова и Николай Ненчев за бъдещето на Европа и българските национални интереси и каузи.

Дойде началото на политическата битка за Европарламента. До финала на кампанията ще участват лидери на партии и членове на партийните листи.

"Впуснах се в надпреварата, защото едрият бизнес и неговите политически слуги успяха да вземат невероятен превес и в икономиката, и в политиката, а гласът на работещия български гражданин остава почти нечут. Опитът ми като икономически съветник в един от най-големите синдикати показа именно това", каза Ваня Григорова.

"За мен Европа е битка, кауза. Не е просто прищявка, заради която съм се кандидатирал, защото бях министър", заяви Николай Ненчев.

"Излизам с лицето, името и делата си. В 40-ото НС съм поддържал една определена политика за увеличение на пенсиите и безплатно здравеопазване. За достъп до болничните заведения, без да се доплаща. Големите проблеми на България са мизерните доходи на хората, особено на пенсионерите", каза Минчо Христов.