Веселин Марешки: Докато Валери Симеонов се води зам.-председател, аз в Президиума няма да сядам

Тук ще се види и моралът на колегите от БСП и ДПС, които също твърдят, че са срещу него, допълни той

Реклама

Във всяка една сфера, както и в политиката, всички излизат с почти еднакви идеи. Въпросът е кой има силата, волята и морала да ги защити. Симеон Найденов е перфектен юрист с 35-годишен стаж от двете страни на барикадата – и като следовател, и като адвокат. И от двете страни се е борил почти по всички членове на Наказателния кодекс. Смятаме, че е един изключително подготвен човек като професионалист, от друга страна е и изключително морален човек. Той е харесван и уважаван. Това каза в предаването "Лице в лице" лидерът на "Воля" Веселин Марешки.

"Богатството е на идеите. Много богати хора, и по-богати от мен, не смеят да се появят в политиката, защото ще ги замервате с камъни. Когато имаш идеи, няма нужда да си богат. Виждате, че има формации и хора, които са значително по-несъстоятелни, но печелят симпатии в своите населени места, а дори и на по-високо ниво национално равнище", отбеляза той.

"Докато Валери Симеонов се води зам.-председател, аз в Президиума няма да сядам. Тук ще се види и моралът на колегите от БСП и ДПС, които също твърдят, че са срещу него", коментира Симеонов.

Вижте целия разговор с лидера на "Воля" във видеото.