Владислав Горанов: За мен изборите са най-доброто решение особено в напрежението, което се беше натрупало между отделните формации

Според Владислав Горанов е много интересно как ще протече политическата кампания

Владислав Горанов: За мен изборите са най-доброто решение особено в напрежението, което се беше натрупало между отделните формации

Реклама

Накрая всичко ще бъде наред и ако ви изглежда, че не е наред, това не е краят. Така коментира политическата обстановка в България бившият финансов министър Владислав Горанов от ГЕРБ в предаването „Лице в лице“.

„Проблемът, свързан с временното прекъсване на отношенията между двете формации (ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ – б.р.), е свързан с това, че предложеното управление беше некачествено. Добрата новина е обаче, че през цялото това време – на преговорите, приключихме с комуникацията в стил „с този няма да си говори, с онзи няма да си говорим“. Сложи се край на тези политически заклинания“, поясни той.

Според Владислав Горанов е много интересно как ще протече политическата кампания. „В ГЕРБ отдавна сме разбрали, че да се използват крайни епитети не е правилната позиции, както и че след това ще трябва да се обясняваме за тях“, поясни той.

Владислав Горанов беше категоричен, че през последните девет месеца всички са разбрали, че няма друга алтернатива. Според него голяма част от политиците от целия парламентарен спектър вече внимават къде и какво говорят. Те били вече наясно, че трябва да търсят мостове помежду си.