Волен Сидеров: Локдаунът е дискриминация

Волен Сидеров, лидер на „Атака“ и кандидат за президент разкри в предаването „Лице в лице” мотивите си да се кандидатира за държавен глава

Волен Сидеров: Локдаунът е дискриминация

Реклама

Волен Сидеров, лидер на „Атака“ и кандидат за президент разкри в предаването „Лице в лице” мотивите си да се кандидатира за държавен глава. По думите му мотивът е същият, както през 2006 г., когато е излязъл срещу Първанов:

„Който беше много сериозен аналог на Радев – уж ляв, уж социален, уж големият шлем. Изведнъж той се оказа абсолютен проводник на американската агресивна политика. (…) Радев е същият тип измама, като Първанов - уж към левия електорат, уж към социалната група от хора, уж към тези, които искат с Русия да нямаме лоши отношения, а в същото време изпълнява абсолютно цялата американска политика, включително с „Триморието”, включително с това, че кляка за Северна Македония. Някъде да се е противопоставил?

Янев, неговият премиер, другият генерал, отиде и каза, че „Зелената сделка” ще я спазваме от - до, по-католици от папата, поляците казаха – няма да стане, защото не искаме да си закриваме тецовете, ние веднага козируваме и сме готови. Нова база искат американците на Черно море, ще я получат”.

Последни

Реклама