Новият сезон на "Такъв е животът" показва магията на промяната след първата брачна нощ

Първият епизод на предаването "Такъв е животът - Първа брачна нощ" е на 2 януари от 16:00 ч.

Реклама

"Трябваше ни нещо позитивно, нещо мило, нещо интересно, което всъщност зрителите отдавна чакат" – с тази идея продуцентите на предаването "Такъв е животът" преди време започват да търсят темата на следващия си сезон. И я намират в "първата брачна нощ".

"Такъв е животът: Сватбата" ни даде страшно много със самия сезон и искахме да направим нещо по-различно с темата, но и със събитието. Решихме все пак да продължим със сватбата, но да акцентираме върху нещо друго", разказа продуцентът на предаването Милена Будинова в предаването "Тази сутрин". За разлика от предишния сезон, където акцентът падаше по-скоро на организирането на събитието, сега акцентът е върху любовта.

"Искахме да видим какво се случва с тези двама души, в момента, в който се омъжат. По-интимно да се доближим до тях", каза Милена Будинова и допълни, че за повечето двойки първата брачна нощ не е била съвсем "първа", но идеята на продуцентите е била да покажат магията, онова "нещо, което ги променя в този миг, в който те се свързват и наистина обещават един на друг, че ще бъдат заедно до края на дните си."

Героите в най-новия сезон на "Такъв е живота" са много различни – българи, англичани, руснаци, по-млади, по-възрастни – всякакви. "Стараем се да го правим възможно най-пъстро - един букет от живота в България", каза Милена Будинова.

Първият епизод на предаването "Такъв е животът - Първа брачна нощ" е на 2 януари от 16:00 ч. само по bTV.