Дай ми време

Дай ми време

Реклама

Този брой на „Предай нататък“ е по-различен от всеки един от излъчените до този момент, защото изцяло е посветен на живота, историята, съдбата и огромната подкрепа към една невероятно силна и забележителна жена – съпругата на фронтмена на група „Конкурент“ Емо Анчев – Ани Анчева.

Тя е едва на 38 години. Майка е на две прекрасни деца. Преди време откриват на Ани дифузен стомашен карцином. Тя вече е претърпяла една операция в България и по препоръка на лекарите в момента е на тежка химеотерапия, която се провежда в Турция.

Всяко едно изследване или терапия там, обаче изисква много средства, а те както винаги не достигат...

„Дай ми време“ е безспорният хит на групата на съпруга й „Конкурент“. Днес той и Ани наистина се нуждаят от много време, за да обичат, да мечтаят и да сбъдват мечтите си.  
Наталия Симеонова и екипът й, подкрепени от едни от най-големите имена в съвременната българска музикална сцена – Васко Кръпката, Сигнал, Милена, Дичо, БТР и други, организираха своеобразен концерт, на който със своите изпълнения показаха за пореден път на Ани и Емо, че не са сами в тяхната битка. Всяка една песен носеше емоционално послание и вдъхваше така необходимата надежда и вяра, че заедно ще успеят да победят коварната болест.