Реклама

Любимецът на милиони жени по целия свят се завръща на 6 март в ефира на bTV Lady с нов премиерен пети сезон на „Шоуто на доктор Оз”, всеки делничен ден от 16:00 ч. Доктор Оз се прeвърна в звезда не само в Съединените щати, а и в България. За почитателките му всяка негова дума е закон. За тях той е като лекарите от сериалите, но истински и разбиращ жените. 

Дамите ще имат възможността да получат безплатни уроци, свързани с техния начин на живот. В различните епизоди ще бъдат представени разнообразни идеи и интересни гости, като теми са свързани предимно със здравето. Сред тях са скритите рискове от използването на микровълнова печка; методи за здравословно отслабване за различните типове тяло; манипулациите, които супермаркетите използват, за да накарат голяма част от обществото, и главно дамите, да пазаруват много и нездравословни продукти; готварски рецепти; съвети против стареене и още много полезна информация. 

Самият доктор Оз е професор хирург по сърдечносъдова хирургия и дългогодишен сътрудник в „Шоуто на Опра Уинфри”. Въпреки образованието си и титлата пред името, водещият е категоричен: „Шоуто на доктор Оз” не е медицинско предаване!”.

Доктор Оз е роден на 11 юни 1960 г. в Кливланд, Охайо. През 1982 г. получава бакалавърска степен по биология от университета в Харвард, а четири години вече с още две магистратури в две висши учебни заведения. Живее в Ню Джърси със съпругата си Лиза. Двамата са женени от 1985 г. и имат четири деца. Най-голямата им дъщеря Дафни Оз е автор и тв водещ като баща си. „Шоуто на доктор Оз” има четири награди „Еми” за изключителен водещ на токшоу. 

Тагове: д-р оз шоу