Реклама

За предаването

Най-великата игра за знания в света – „Стани богат“, ще бъде във фокуса на забавлението и през новия телевизионен сезон в ефира на bTV. След изключителния успех през лятото на 2023 на специалния благотворителен сезон на играта „Въпрос на бъдеще“, който подкрепи осем достойни каузи, водещият Михаил Билалов ще посрещне отново любознателни и знаещи участници в студиото на „Стани богат“. Те ще премерят своите знания, съобразителност и ловък ум, в опит да отговорят на 15 въпроса за 100 хиляди лева. Тази есен иновации в правилата на играта ще гарантират още по-вълнуващи минути пред екрана – от 4 септември, всяка делнична вечер от 18:00 ч. по bTV. Новият сезон на любимата игра ще стартира със специална детска седмица, в която главните герои ще са деца, подкрепени от своите родители и близки и роднини.

По-рано през годината, цяла България стана свидетел на големия успех на един от забележителните участници в пролетния сезон на играта и усети неповторимата емоция от отварянето на последния 15-и въпрос. Любомир Лазаров от София стана първият участник в „Стани богат“, откакто играта се излъчва по bTV, който успя да стигне до върха и да отвори въпроса за 100 хиляди лева. Знанието и ерудицията го заведоха до този исторически успех, който пък напомни на хилядите зрители пред екраните защо „Стани богат“ е най-великата игра за знание по целия свят. Той се отказа на последния въпрос, но си тръгна от предаването с рекордната сума от 50 хиляди лева и страхотната емоция от своята игра. 

Емблематичното предаване е по лиценз на Sony Pictures Television и е първото по рода си, реализирано в България. С ежедневните делнични епизоди, bTV затвърждава стремежа си да поднася качествено съдържание на своите зрители от всички възрасти.

Дали тази есен някой ще повтори успеха на Любо Лазаров, а защо не и да го задмине – зрителите ще могат да проследят всяка делнична вечер от 18:00 ч. по bTV.

За водещия

Любопитен факт е, че самият Михаил Билалов е участвал в играта, като жокер на свой приятел по времето, когато шоуто стартира в България. Тогава той е бил във Франция и не е изненада, че актьорът дава верен отговор.

Освен като водещ на „Стани богат“, Михаил Билалов е добре познат на зрителите и с множеството си роли в театъра, киното и телевизията.