Реклама

За предаването

Най-великата игра – „Стани богат“ – е в ефира на bTV в юбилейната 20-та година на предаването у нас. То се излъчва всяка делнична вечер от 18:00 часа.

Утвърдилият се като любим водещ на играта за знания - Михаил Билалов - посреща в новия сезон на стола на богатството общо 126 участника - по равно мъже и жени. Сред тях са гросмайстор, пилот, стюардеса, учители, програмисти, специалисти по киберсигурност, домакини, доценти от БАН, преподавател от Медицинския университет във Варна, полицаи и адвокати. Средната възраст на участниците е 41 години. Най-възрастният участник пък е на 67 г. Интересът към „Стани богат“ от страна на зрителите е огромен и форматът е очакван с нетърпение, разкриват още от екипа. А първоначалният кастинг за желаещи да премерят знанията си в битка за голямата награда от 100 хил. лв. е наброявал 2363 души.

Знаменитото шоу, в което познанията могат да бъдат възнаградени с голямата награда от 100 хил. лева, отбелязва второто си десетилетие с нови елементи в регламента - като това, че участниците сами избират втората сигурна сума.

„Стани богат“ предлага много нови знания, модерен хумор и качествено развлечение за цялото семейство. Играта е територия за хората, които с удоволствие тестват знанията си и желаят да научават интересни нови факти, докато получават признание за широката си обща култура.

Емблематичното предаване е по лиценз на Sony Pictures Television и е първото по рода си, реализирано в България. С ежедневните делнични епизоди, bTV затвърждава стремежа си да поднася качествено съдържание на своите зрители и то в момент, в който интелигентни игри за знания с голям награден фонд липсват в родния ефир.

 

За водещия

Любопитен факт е, че самият водещ – Михаил Билалов, е участвал в играта, но не като претендент за голямата награда и не у нас. По времето, когато преди 20 години шоуто стартира в България, Билалов е бил във Франция и там е избран от свой приятел за жокер. Не е изненада, че актьорът е дал верен отговор.

Освен като водещ на „Стани богат“, Михаил Билалов е ангажиран и с множество роли в киното и театъра.