Феновете на „Стани богат“ вече могат да тестват знанията си онлайн на btv.bg

Виртуалната версия на най-великата игра е достъпна на сайта на bTV за всички, които искат да почувстват тръпката от стола на богатството

Реклама

Да премерят сили с компютъра на „Стани богат“ вече е възможно за всички, инвестиращи в знанията си и високата обща култура. Вместо обаче да се притесняват от сядането в истинския стол на богатството, където цялото внимание и прожектори са насочени към тях, феновете на легендарното предаване могат да проверят знанията си онлайн.

Дигиталната игра „Стани богат“ може да се достъпи навсякъде и по всяко време чрез десктоп или мобилно устройство. Участниците имат право да играят без регистрация, неограничен брой пъти, за да проверят кое е най-високото ниво, до което могат да достигнат.

Също както и в телевизионната игра, която се излъчва всяка делнична вечер от 18:00 ч. в ефира на bTV, в онлайн версията има 15 въпроса и три жокера, като нивата на сложност на въпросите са запазени. За разлика от знаменитото шоу обаче, отговорите не са обвързани с парични награди, но пък забавлението остава същото. Специално за най-запалените фенове, при достигане на определено ниво на трудност на въпросите в играта, участниците имат възможност да споделят постижението си във Facebook, като съответно заслужат една от титлите „бронзов“, „сребърен“, „елитен“ или „златен“ играч.

Въпросите в онлайн играта са от предишни сезони на предаването, които не са били задавани в ефир. Участниците разполагат с 60 секунди, за да отговорят на въпрос от някоя от областите: история, география, биология, математика, финанси, светски личности и др. На тяхно разположение са и добре познатите жокери: „50 на 50“, „обади се на приятел“ и „помощ от публиката“.

Играта е достъпна на сайта на bTV – www.btv.bg/stani-bogat/igra/, а от екипа обещават много забавления и нови знания за престрашилите се да се включат.