Реклама

Специалният сезон на СТАНИ БОГАТ – „Въпрос на бъдеще“ продължава и тази неделя от 20:00 ч. по bTV с нова достойна кауза – в подкрепа на инициативата „Резиденция Баба“, която цели да възроди българското село не като точка, бележеща изчезващо място, а като съсредоточие на бъдещето.

Всяко лято „Резиденция Баба“ пълни обезлюдените български села с доброволци, артисти и специалисти, нужни в селата, които помагат и учат от местните възрастни хора в селото, докато съживяват отдавна изоставени сгради, сърца и надежди.

В четвъртото благотворително издание на играта гост-водещ ще бъде журналистът, пътешественик и водещ Георги Милков, който ще посрещне три нови тандема истински герои, посветени на каузата, и популярни личности.

В подкрепа на инициативата, в неделя вечер в СТАНИ БОГАТ – „Въпрос на бъдеще“ ще играят актрисата Катерина Евро, радиоводещият Драгомир Симеонов и филмовият и телевизионен продуцент и сценарист Борислав Чучков.

Вечно усмихнатата Катерина Евро ще бъде в отбор с „вдъхновителя“ на „Резиденция Баба“ Янина Танева. Вторият тандем ще включва Драгомир Симеонов и Доротея Табакова – хазяйката на инициативата и преподавател по старогръцки език и литература в СУ „Св. Климент Охридски“. На стола на богатството ще седнат и Борко Чучков заедно с Кристина Патева – една от участничките в благородната кауза, живяла цял месец в с. Каравелово и понастоящем ментор на следващите резиденти.

Каква сума в подкрепа на „Резиденция Баба“ ще успеят да спечелят те из лабиринтите на знанието, зрителите ще разберат в новия благотворителен епизод на СТАНИ БОГАТ – „Въпрос на бъдеще“ тази неделя (25 юни) от 20:00 ч. по bTV!

Последни

Реклама