Реклама

Специалният благотворителен сезон на СТАНИ БОГАТ - „Въпрос на бъдеще“ продължава и тази неделя по bTV с нова страхотна кауза този път в подкрепа на Тийноватор.

Тийноватор е уникална за България инициатива, която свързва ученици с вече пораснали и успели българи, и дава на младите вдъхновение, мотивация и надежда за утрешния ден. Само за няколко години от съществуването на Тийноватор над 1600 деца от училища в цялата страна са станали част от програмата. Тя ги учи на иновативно бизнес мислене, работа в екип, отговорност и проактивност в продължение на 9 месеца.

Гост-водещ на специалния епизод в неделя от 20:00 ч. до 22:00 ч. по bTV е обичаният и сам по себе си вдъхновяващ автор и журналист Иво Иванов, който с радост, ентусиазъм и приключенски дух приема тази специална роля. Срещу него на стола на богатството ще седнат обичани и популярни личности заедно с ментори, доброволци и участници в програмата.

Дори и най-великите са тръгнали от нулата и с помощта на учители и вдъхновители са изкачили върхове. Вярвам, че днес играем за децата, които ще се превърнах в светила и с наша помощ ще спасят света! “, са думите на Иво Иванов в подкрепа на каузата.

За да спечелят възможно по-голяма сума в играта в подкрепа на Тийноватор, тази неделя в тандем ще играят певицата Виктория Терзийска заедно със Зорница Миткова – двигател на инициативата. Втората двойка се състои от тенисистката и доброволец в програмата – Маги Малеева и  Радостина Горошевич, която също е ментор и доброволец. Третият отбор ще се състезава повече от мъжки и с широка усмивка, защото в него влизат водещият на „Шоуто на Николаос Цитиридис“, стендъп комедиант и журналист – Николаос Цитиридис и 18-годишният Калоян Георгиев, който е един от участниците в програмата.

Каква сума в подкрепа на инициативата ще спечелят участниците в новия специален епизод на СТАНИ БОГАТ – „Въпрос на Бъдеще“ – гледайте в неделя, 9 юли, от 20 ч. по bTV.