Реклама

Пролетният сезон на bTV стартира с изключително висок зрителски интерес към специалното благотворително издание на СТАНИ БОГАТ и голямото завръщане в играта на Ники Кънчев. Първият специален епизод от новия сезон на шоуто прикова 38,4% от зрителите пред екрана (All4+, източник: ГАРБ) в съботната вечер на 17 февруари и отчитайки двойно по-висок резултат спрямо втората телевизия в класацията в същия часови слот. Популярни лица от екрана отговаряха на въпросите на Ники Кънчев и спечелиха 20 000 лв. за каузата „Топъл обяд“ на Българския Червен кръст, в подкрепа на ученици в неравностойно положение и техните родители. Инициативата се реализира за 20-а поредна година и до момента е предоставила безплатна храна на общо 23 845 нуждаещи се деца от цялата страна. Благотворителният епизод бе предпочетен от 32,4% от зрителите в активна възраст (18-49; източник: ГАРБ), като най-гледаната част от предаването е играта на Евелин Костова и Бойко Кръстанов и отговора на въпроса „Какъв продукт се предлага в първия платен телевизионен клип, излъчен в САЩ на 1 юли 1941 г.?“, проследен от над 1 милион зрители (All4+, източник: ГАРБ).

 „Още в първите епизоди от новия сезон на стола на богатството ще седнат изключителни 18-годишни младежи, които дори не са били родени, когато СТАНИ БОГАТ е стартирал в България. Това е истински комплимент! Щастлив съм и от присъствието на 80-годишна дама, която иска, може и играе!“, сподели днес вълнението си Ники Кънчев в студиото на „Тази сутрин“ по bTV.

Епизодите от новия сезон на СТАНИ БОГАТ започват тази вечер от 18:00 ч. по bTV и ще се излъчват всяка делнична вечер по същото време.

В следващите дни започват и още от най-очакваните телевизионни предавания в прайм-таймa на пролетната програма на bTV – „Dancing Stars“ (20 февруари), „Ергенът 3“ (21 и 22 февруари), „Аз обичам България“ (23 февруари), „Бригада Нов дом“ и „Вкусът на България“  (24 февруари) и българските сериали „Съни бийч 3“ и „АЛФА“ (25 февруари).