„Стани богат“ вече и във VOYO

bTV качва култовото шоу на платформата си за видео съдържание

Реклама

Почитателите на най-великата игра в световен мащаб – „Стани богат“, могат да гледат любимото си предаване на платформата за видео съдържание VOYO.BG от 28 март 2022 г.

Знаменитото шоу, в което познанията могат да бъдат възнаградени с големия приз от 100 хил. лева се излъчва всеки делничен ден от 18:00 в ефира на bTV. А всички, които са пропуснали могат да го гледат на btvplus.bg. От края на март феновете, които обичат да проверяват своите знания и да трупат нови ще могат да гледат любимото си шоу и на VOYO.BG в реално време или когато им е най-удобно.

За най-запалените почитатели на играта bTV Media Group създаде дигиталната игра „Стани богат“. Тя може да се достъпи навсякъде и по всяко време чрез десктоп или мобилно устройство. Участниците имат право да играят без регистрация, неограничен брой пъти, за да проверят кое е най-високото ниво, до което могат да достигнат.

В интернет портала за видео съдържание VOYO.BG потребителите могат да гледат архив на телевизионните сериали и предаванията на bTV. Спортните фенове пък ще проследят и интернет излъчванията на спортни събития, за които bTV има права.

На платформата на VOYO.BG се излъчва 48 часа преди ефир хитовия сериал „Мен не ме мислете“. Потребителите се наслаждават още на „Вавилон“, „Приключенията на Падингтън“, както и „Опасно изкушение“, „Буря от любов“, „Обещание“, „Ослепително слънце“, „Майчина любов“, „Бараж“, „Последното кралство“, „Хуберт и Щалер“. Както и предишни сезони на предаванията, „България търси талант“, „Шоуто на Николаос Цитиридис“, „Култ“, „Търси се“, „Без багаж“ и много други.

Богатото съдържание от филми, сериали и предавания на VOYO.BG е достъпно на всички устройства.

Тагове: стани богат voyo