Мария Силвестър - водеща на специалния епизод на "Стани богат" тази неделя

Тя подкрепя каузата "Операция Плюшено мече"

Реклама

Мария Силвестър ще бъде водеща в специалния епизод на шоуто за знания "Стани богат" тази неделя от 20:00 часа по bTV. Тя подкрепя каузата "Операция Плюшено мече", която е посветена на сбъдването на детските мечти. Какво е предизвикателството да водиш най-гледаната игра за знания за човек със солиден опит в телевизията като Мария Силвестър?

Операция „Плюшено мече“ помага на тези деца да влязат в университет, за да завършат висшето си образование или да се квалифицират и да започнат работа. Програмата им дава шанс да започнат живота си здраво стъпили на крака и им връща вярата, че съдбата им може да е такава, каквато мечтаят да бъде.

В петото благотворително издание на играта очарователната Мария Силвестър ще седне в стола на водещия. Тя е първата дама в историята на „Стани богат“ в цяла Източна Европа, която заема почетното място. „Водила съм какво ли не, но няма такова усещане като това да водиш „Стани богат“. Не мога да го сравня с нито едно друго предаване. Това е световен формат, в който се изследва знанието, а това винаги ме е провокирало“, сподели тя пред Златимир Йочев в сутрешния блок „Тази сутрин“.

Гледайте във видеото!