Реклама

„Светът на здравето“ с автор и водещ д-р Неделя Щонова е образователно предаване за здраве и проактивна здравна култура. Основната му цел е да насърчава здравословния начин на живот с цел хармония, щастие, дълголетие и благоденствие. Предаването ще среща зрителите с най-добрите здравни специалисти в България и по света и ще разказва невероятни лични истории на хора, преборили тежки диагнози и събудили в себе си цялата сила на човешката психика. „Светът на здравето“ си поставя за задача да наложи нови стандарти в съвременната здравна журналистика, базирани на научни факти, които да вдъхновяват зрителите да осъзнаят потенциала и психичната сила на дисциплинирания ум. Водещата д-р Щонова ще дава актуална информация за най-новите и авангардни постижения в областта на съвременната медицина и терапия. Неделя ще информира зрителите и за множество работещи подходи и принципи на здравословно хранене, двигателна активност, философия и начин на живот. Основният фокус в предаването ще бъдат превенцията на социално значими заболявания и възприемането на човека като органична цялост от ум, дух и тяло.

За Неделя Щонова

Д-р Неделя Щонова е специалист невролог и се занимава с аналитична и когнитивна психотерапия. Д-р Щонова специализира във Weill Cornell Medical College, Ню Йорк и Hôpital Européen Georges-Pompidou, Париж. Член е на Европейското общество по клинична невромузикология и на италианската фондация Giorgio Brunelli, която се занимава с изследване лезиите на гръбначния стълб.
Д-р Щонова е автор на няколко книги и носител на множество професионални и журналистически награди, както по света, така и у нас.