Алекс Петканова: Този сезон на "Гласът на България" супер много ме изненадаха талантите, които се появиха, те са готови за световната сцена

Алекс Петканова разкри интересни подробности за случващото се зад кадър в „Гласът на България“, за професията й като инфлуенсър и за това защо не пее детски песнички на сина си

Алекс Петканова: Този сезон на "Гласът на България" супер много ме изненадаха талантите, които се появиха, те са готови за световната сцена

Реклама

Алекс Петканова гостува в студиото на „Тази събота на неделя“, като сподели пред водещата Диана Любенова интересни подробности за случващото се зад кадър в „Гласът на България“, за професията й като инфлуенсър и за това как не пее детски песнички на сина си, защото е прекалено фалшив гласът й. Алекс за втора поредна година е V-REPORTER и водещ на дигиталната рубрика "Гласът зад кадър". Тя влиза зад кулисите на шоуто, откъдето представя авторски видеоматериали, които онлайн потребителите могат да гледат в официалния сайт на glasat.btv.bg и фейсбук страницата на предаването. Петканова освен това е модел и инфлуенсър с над половин милион последователи в Инстаграм.

„От малка обичам да се показвам, но от 2013-а разбрах, че личният ми живот е интересен за хората, когато започвах да споделям в Инстаграм. За мен това е професия, щом ми носи доходи и отделям от времето си. Купих си апартамент от първите спечелени пари от инфлуенсърство, но ми отне години. А това, че имам над половин милион последователи, ме кара да се чувствам полезна на хората“, споделя V-репортерът в „Гласът на България“.

Моделът казва, че е много важен часовият диапазон на споделяне, защото трябва да качваш снимки и видеа в точно определено време, всяка социална мрежа има определен алгоритъм. И колкото по-често качваш, толкова по-добре. Всеки трябва да знае какво да гледа и какво да търси.

„Искам да рекламирам определен бранд, а не още пет други - затова съм отказвала на някой марки и също не съм приемала да рекламирам противозачатъчни", споделя Петканова.

„Този сезон на „Гласът на България“ за мен е по-различен от ппредишния, защото имам повече самочувствие и сега съм на позната територия. Дани ми даваше съвети миналата година, но тази година. Той е страхотен импровизатор, а аз не мога така, аз съм си зубър още от училище, но той ме учи че мога да се справя", споделя тя.