Двудневният форум "Почти всичко за родителството" отваря врати в НДК, а входа е свободен

Темите ще са най-разнообразни - от бременността, през ранното детско развитие, предизвикателствата да си родител на тийнейджър и още, и още

Реклама

Двудневният форум "Почти всичко за родителството" отваря врати в НДК, а входа е свободен. Темите ще са най-разнообразни - от бременността, през ранното детско развитие, предизвикателствата да си родител на тийнейджър, и още и още.

„В днешно време родителите са много самотни. Има океан от информация, но са в самотен океан“. Това каза в студиото на „Тази събота“ съоснователят на Фондация "Майко мила" Красимира Хаджииванова.

„Няма майка, която да не си задава въпроса дали е добра майка. Трябва да знае, обаче, че е най-доброто за децата. Детето има нужда от тази майка, която има“, каза тя.

По думите й при момент на слабост, проблемите трябва да бъдат изговаряни.

„Липсва онова цяло село, което е помагало за отглеждането на деца“, каза в предаването един от лекторите на форума и един от най-разпознавемите активисти в сферата на образованието Антонина Кенова.

По думите й 10964 са очарованите родители, които са могли да вкарат децата си в детска градина но още толкова са и неприетите деца.