Елена от "Ергенът": Не ме е страх отново да ми разбият сърцето

Как продължава животът на Елена след риалитото?

Елена от "Ергенът": Не ме е страх отново да ми разбият сърцето

Реклама

Елена е момиче на амплитудите, обича да разширява хоризонтите си и затова не се страхува да рискува. Тя е смела, никога незабележима и познава много добре силата на думата. Хубавата Елена раздели на две телевизионната аудитория. Преди часове красавицата се завърна от Италия, където отпразнува рождения ден на майка си заедно с нея. 

"Майка ми е човек, който не плаща данък обществено мнение спрямо чуждите очаквания, човек, който рискува и винаги е много позитивна. Аз й казвам на галено Фифи Перото. Винаги лети просто на някъде", сподели Елена.

Красавицата призна, че участието си в "Ергенът" вълната на одобрение и любов към нея е много голяма.

"Всеки, който гледа риалити и влиза въобще в такова предаване, трябва да е готов да се разкрие напълно, защото това е единствената причина да си там. За мен наистина е важно сега да видя хора, които ми казват: "Аз плаках с теб, аз плаках с теб в онзи момент с колието", което още нося. Какъв е смисълът да има риалити предавания, ако не да стигнем до катарзис, което се случва много рядко като зрител и точно може би защото обществото ни налага да сме все спретнатата версия на себе си. Не, ние сме човешки същества и понякога грешим. И аз съм имала моменти в риалитото, в които смятам, че е можело да бъда малко по-смирена, но не съжалявам, че съм показала 100% от себе си", разкри красавицата.

"Любовта и страхът са противоположни чувства, така че няма как да изпитваш страх и да си готов за любов. В никакъв случай не ме е страх да ми разбият отново сърцето, защото това е единственият начин да се влюбиш", сподели Елена.

Какво още каза тя при гостуването си в "Тази събота", вижте във видеото!