Ерол Мюмюн: Главен приоритет е да накараме младите да се върнат

Наболелите проблеми през годините ме амбицираха да се кандидатирам, каза той

Ерол Мюмюн: Главен приоритет е да накараме младите да се върнат

Реклама

„Първото нещо, което сложих в кабинета си бе списъкът с приоритети, които стоят пред нас. Един от тях е Кърджали да стане по-желан град за живеене. Главен приоритет е да задържим хората в града и да накараме младите да се върнат. Трябва да задържим децата по родните места“, каза в предаването „Таиз събота“ новият кмет на Кърджали Ерол Мюмюн.

„Аз съм роден и живея в Кърджали. Наболелите проблеми през годините ме амбицираха да се кандидатирам за кмет. Също така получената подкрепа от обществото и надеждата в техните очи ме мотивираха“, подчерта той.

„Не бих казал 6-часове изпит, а бяха 6-чосове консултации с Ахмед Доган. Те бяха, за да се види какви са вижданията ми за подобряването на кичестото на живот в Кърджали. Надделях над Хасан Азис, защото представих добре очертана програма за мандата“, категоричен бе Мюмюн.

По думите му са в добри отношения с Азис. Двамата демонстрирали добра приемственост межди това как трябва да се предава властта.

„Една от визите ни е да не се сключват договори, които не са изгодни за Кърджали. Общината не е ощетена с прекратяването на тази договор“, посочи Мюмюн.