Евгения Ахременко: Изпитание, чрез което преоткриваш себе си и децата си - това е карантината

Ахременко се намира близо до Москва, в къщата на баща ѝ, заедно с двете си момчета

Реклама

Изпитание, чрез което преоткриваш себе си и децата си – така вижда карантината Евгения Ахременко, позната на зрителите от сериала на HBO „Глутница“.

Ахременко се намира близо до Москва, в къщата на баща ѝ, заедно с двете си момчета. В момента в Русия мерките срещу разпространението на COVID-19 са изключително затегнати.

„За някои от приятелите и роднините ми, които са затворени в апартаментите си, е много трудно. Опитвам се да ги накарам да имат търпение и вяра, въпреки че живеят в това затворено пространство“, разказа актрисата в пряка връзка от Русия в предаването „Тази събота“.

Оказва се, че и в Русия има нещо подобно на нашите КПП-та в големите областни градове. За да се отиде до Москва, например, е необходимо специално разрешение от властите, които в зависимост от необходимостта за пътуването, издават еднодневен пас.

Карантината даде възможност на Ахременко отново да започне да готви – нещо, което е захвърлила настрана след развода си, призна самата тя: „Осъзнах, че въобще не познавам децата си. Имах възможност да ги опозная и като сама майка мога да прекарам повече време с тях. Осъзнах, че имам невероятни момчета, много креативни. Карантина е нещо невероятно за душата, за това да преоткрия коя съм аз“.

Евгения присъства на руската премиера на филма „Доза щастие“.

„Доза щастие“ стана един от любимите ми филми. Яна и Алекс (Яна Титова и Алек Алексиев – бел. ред.) са едни от любимите ми хора. Запознахме се по време на посещението ми в България, още преди да съм гледала филма. Толкова са талантливи, краси и ведри. Този филм трябваше да се получи по този начин – истински суров, но и красив“, сподели актрисата.

Последни

Реклама