Големият дебат в ефира на bTV: Сблъсък на идеи и програми

Гости в "Тази събота" са Мария Цънцарова и Златимир Йочев

Големият дебат в ефира на bTV: Сблъсък на идеи и програми

Реклама

Тази вечер от 19:30 започва големият политически дебат в ефира на bTV. В него ще вземат участие представители на 5 партии и коалиции, а водещи ще бъдат колегите ни Мария Цънцарова и Златимир Йочев. 

"Всички заедно работим по политическите теми и се опитваме да осигурим за зрителите на bTV възможно най-голямо представителство на мнения, идеи и тези. Всички ние си даваме сметка колко са важни изборите. Искахме дебатът да е лидерски и положихме всички усилия за лидерски дебат. Лидерите обаче и този път няма да се срещнат в тази предизборна кампания. Не приеха това предизвикателство. Но пък хората от тясното партийно ръководство на най-големите партии – тези, които вземат решения, ще бъдат в нашето студио и ще имат възможност да участват в наистина ключова дискусия", коментира Мария Цънцарова,

"Хора на лидерско ниво – не просто политици и представители на дадена партия, които знаят какво има в програмите, а хора, които определят тези програми и после ще вземат решения. Това са хора, които са били в изпълнителната власт или се очаква да бъдат – базираме се на социологията, с която работим", допълни Златимир Йочев.