Група "Молец": Мечтаем да вдъхновяваме хората, които възприемат нашето изкуство

Групата започва да жъне успех преди година с песента си "Седем дни"

Реклама

Група "Молец" са най-новата сензация в българската музика и са доказателство, че има как да успееш, когато устояваш себе си с жар и талант. Новата им песен се казва "Бял лист".

"Това видео и парче някакви си се роди много из между всички неща, но успяхме да направим, вярвам, един качествен продукт. За един ден бързи снимки, но готиното е, че танцьорите вече имаха хореография, която ще се изпълни на 29 юни на концерта, Криската Захариев, нашият режисьор, му дойде някаква идея бърза да се направи светещата звезда", разкрива Юли.

Групата започва да жъне успех преди година с песента си "Седем дни". Преди музиката да ги събере, Юли е работил дълго време в неправителствена организация, което се бори с трафика на хора, а Крис е бил програмист.

"За първи път, когато излязохме на сцена, подгрявахме на Руши Видинлиев. Имахме публика, но тя не знаеше кои сме. В цялата публика от 600 човека имахме 20 приятели, които знаеха кои сме, но на другите хора им беше интересно. Първият концерт, който ние организирахме, беше пред 120 човека и треперехме от притеснение", разкриха Юли и Крис.

Семействата им много ги подкрепят и се вълнуват от успеха им.