"Играй и спортувай вкъщи" с Петър Нанев и Ивет Лалова

Правете тези прости и ефективни упражнения вкъщи, за да бъдете здрави

Реклама

Петър Нанев започва поредица със спортни репортажи, насочени към децата, които в условията на коронавирус не спортуват достатъчно вкъщи. 

Първа упражнения за цялото тяло ще ни покаже обичаната лекоатлетка Ивет Лалова. Гледайте във видеото и бъдете здрави!

Журналистът на bTV Новините Петър Нанев представи пред Диана Любенова новата рубрика на bTV и "Министерство на младежта и спорта" "Играй и спортувай вкъщи".

Кратките тренировки са предназначени за деца без предварителна физическа подготовка, които нямат възможност да спортуват с треньор и могат да бъдат изпълнени в домашни условия и без специална екипировка.

Големите спортисти на България ще представят в ефира на bTV и на btvnovinite.bg своите идеи за пълноценна тренировка за цялото тяло в рамките на 10 до 20 минути, като използват методиката на спорта, в който се състезават.

„Дори едно дете да започне да спортува вкъщи, вдъхновено от спортистите, които познава от екрана, за нас това ще е успех,“ коментира Петър Нанев.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

На специалната секция btvnovinite.bg ще бъдат представени и хранителните режими и подробни менюта на българските национални юношески отбори в различните спортове. Целта им е да помогнат на родителите да въведат здравословно хранене за по-добра физическа форма вкъщи, възползвайки се от опита и знанията на топ професионалистите в тази област.

Последни

Реклама