Ивайло Калфин и съпругата му Цветанка извън политиката

Политиката взима много и дава много. Дава възможност да се срещнеш с интересни хора, но взима от времето за семейството. Това заяви съпругата на Ивайло Калфин Цветанка в предаването "Тази събота". Тя обаче се е примирила със ситуацията, защото вижда, че съпругът й много държи на политиката. Винаги има живот извън политиката и извън работата, което е хубаво, смята от своя страна Ивайло Калфин. Два пъти съм излизал и влизал от политиката. Тя за мен е желание нещо да се промени. Според Калфин за да си политик, е необходима харизма.

Реклама

Политиката взима много и дава много. Дава възможност да се срещнеш с интересни хора, но взима от времето за семейството. Това заяви съпругата на Ивайло Калфин Цветанка в предаването "Тази събота". Тя обаче се е примирила със ситуацията, защото вижда, че съпругът й много държи на политиката.

Винаги има живот извън политиката и извън работата, което е хубаво, смята от своя страна Ивайло Калфин. Два пъти съм излизал и влизал от политиката. Тя за мен е желание нещо да се промени. Според Калфин за да си политик, е необходима харизма.