Изпълнителят на хита "По по по" Триандафилос: Десподов слуша песента ми преди всеки мач, и когато вкарва гол, съотборниците му му я пеят

Изпълнителят на хита "По по по" Триандафилос ще има концерт в НДК през март

Изпълнителят на хита "По по по" Триандафилос: Десподов слуша песента ми преди всеки мач, и когато вкарва гол, съотборниците му му я пеят

Реклама

Изпълнителят на хита "По по по" Триандафилос ще има концерт в НДК през март. Специално пред Петя Дикова той споделя за концерта си в памет на Василис Карас, прекрасния остров Родос, семейството си и участието си в Survivor.

Песента "По по по" беше един от хитовете на лятото на 2023 г. На какво според вас се дължи големият й успех?

"По, по, по.." означава "Обаждам се да ти кажа" – "Кажа, кажа, кажа…" е една много хубава песен, има хубав ритъм, има положителна енергия и затова хората я заобичаха. Щом я чуеш те откъсва от всекидневието, прекарваш добре, вдига настроението и това е тайната на успеха ѝ.

Какво мислите за дуета на Азис с Галена? Познавате ли някой от тях? Чували ли сте техни хитове?

Много ми харесва дуетът на Азис и Галена. И двамата са изключителни изпълнители. Много са добри. Изпълняват песента невероятно. Искам много да се запозная с Азис, да го видя отблизо и да говорим. С Галена съм се виждал, тя е изключително момиче, симпатизирам ѝ, харесват ми много лайв участията ѝ и е толкова позитивен човек, че наистина я приемам сърдечно.

Освен с "По по по" сте познат в България и с още една песен "Спао та ролоя" – "Чупя часовниците". Какво толкова вълнува българската публика в тези две песни?

Наистина в България много се харесват тези две песни. Те са песни, с които се чувстваш добре, танцувални са, имат хубав ритъм, хубава мелодия, динамика, харесват се на хората, и когато ги чуеш, се чувстваш хубаво, изпълват те с добра енергия.

Цялото интервю на Петя Дикова с Триандафилос вижте във видеото!