Кирил Добрев: Това правителство е поредното разочарование за много млади хора

Защо ПП не успя да реализира втори кабинет в рамките на 47-ото Народно събрание и как БСП излиза от властта?

Реклама

Защо ПП не успя да реализира втори кабинет в рамките на 47-то Народно събрание и как БСП излиза от властта: на загуба или на печалба? Гост в студиото на "Тази събота" е политическият анализатор и доскорошен заместник председател на левицата Кирил Добрев.

"Това правителство е поредното разочарование за много млади хора, защото те можеха да дадат наистина рестарт в българската политика и показаха, че може да има ново поколение, нов модел политици. Всички, които гласуваха за тях, дори хора около мен, към днешна дата тежко съжаляват, защото тези надежди са излъгани", смята Кирил Добрев.

Според политическия анализатор няма абсолютно никакво значение коя ще е партията, която ще получи третия мандат за сформиране на праителство.

"Този, който ще вземе мандата, ще бъде в ролята на "Мис Вселена" в рамките на една седмица. Ще се разхожда по студиата, ще иска международен мир, ще иска да си подадем ръцете и всички да бъдем заедно, но правителство от тези четири формации трудно може да бъде създадено и е невъзможно вече", допълни Кирил Добрев.