Кметът на Царево Георги Лапчев: През последните 2 години Царево е мода

През последните няколко години се постарахме да създадем продукт, който да е доста по-различен от останалите, допълни той

Реклама

"През последните няколко години Царево се променя по начин, който много се харесва на хората. Това е едно от нещата, с които наистина се гордея. Винаги има по нещо ново, винаги има по нещо, което да привлича и да очарова местните хора и гостите. Факт е, че през последните 2 години, особено през тази, Царево е мода. И това се вижда от хората, които ни гостуват през това лято", каза в предаването "Тази съботаи неделя" кметът на Царево Георги Лапчев.

"През последните няколко години се постарахме да създадем продукт, който да е доста по-различен от останалите. Ние сме най-морската община в държавата, с огромната брегова ивица", допълни той.

"Девет години се боря срещу бетонирането. За този период няма нито една голяма сграда с разгърната застроена площ над 10 000 кв. м, която да дразни хората. Това не означава, че животът трябва да спре. В крайна сметка сградите не се строят от слама, а от бетон", коментира кметът на Царево.