Любо Киров: Във всеки един отбор в "Гласът на България" има страхотни момичета и момчета

На 24 октомври предстои много тежък за Любо Киров епизод в музикалното риалити

Любо Киров: Във всеки един отбор в "Гласът на България" има страхотни момичета и момчета

Реклама

Любо Киров е един най-разпознаваемите и обичани български гласове. 25 години на сцена, 8 златни и платинени албума, десетки сингли и хиляди концерти в най-големите зали у нас. Изпълнител, текстописец, аранжор и продуцент, чието творчество присъства в учебниците по музика. 

"Всички участници в осми сезон на "Гласът на България" дойдоха заради музиката и това прави изключително впечатление, защото те го носят, те разплакват", споделя изпълнителят.

Любо Киров застана и на мястото на участниците и призна, че хич не е лека работа.

"Усещането е много кофти да излезеш на сцена, на която не се чува никакъв аплаус, никаква реакция от публика, на каквато аз съм свикнал. И затова направих този експеримент, за да видя на какво са подложени участниците, излизахки на сцената на "Гласът на България". Хич не е лесно", признава той.

На 24 октомври предстои много тежък за Любо Киров епизод в музикалното риалити. Треньорите трябва да пресеят всички свои участници, за да сформират финалните си отбори.

"Тук вече имаме възможност да проявим и малко стратегическо мислене кой какви гласове е събрал в отборите си. И ако има гласове, които препокриват тембри, стилове, но са по-добри, аз ще трябва да се лиша от подобни в моя отбор, които не могат да отговорят на нивото на другите."

Любо Киров реши да даде шанс на един от участниците от неговия отбор в "Гласът на България" да участва в концерта му на 26 октомври в зала "Арена Армеец". Диана Любенова изтегли името на дуета Атанаска и Сонай.

Последни

Реклама