Мария Силвестър: "Дигиталната раница" е една стъпка да се направи обвързване между поколенията

Мария Силвестър е един от посланиците на платформата "Дигитална раница", която помага на образованието да се пренесе в интернет

Мария Силвестър: "Дигиталната раница" е една стъпка да се направи обвързване между поколенията

Реклама

Мария Силвестър е един от посланиците на платформата "Дигитална раница", която помага на образованието да се пренесе в интернет. В момента синът й в тийнеджър и ученик.

"Давид е на 17 години и е толкова навътре в игрите и компютърната графики и в това да създава един нов свят, че онзи другия стар свят той не го разбира. Училището и учителите му са страхотни и много се опитват да го подкрепят да го вкарат в правия път, но Давид има много ясни интереси и ето проблемът. Всъщност детето ми е много ок, не се интересува, не излиза, има много малко приятели, неговият свят всъщност е компютърът и в тази реалност, която той си създава", споделя своя опит Мария Силвестър.

"Дигиталната раница" всъщност е една стъпка да се направи това обвързване между поколенията и това, че ние подаваме ръка и това поколение, което е свързано по този визуален начин да разбере, че се подава ръка", допълва известната ТВ водеща.