Михаела Филева: Родена с късмет

Михаела разказа, че очаква до края на годината да издаде третия си албум

Михаела Филева: Родена с късмет

Реклама

След оспорваната надпревара в "Гласът на България" Михаела Филева вече е свободна да се занимава единствено със собствения си талант и го прави много успешно. Освен това тя е и "Родена с късмет". 

Талантът е много важна съставна част от работата на един изпълнител, но късметът има много важно място, чувствам се късметлийка. Това каза певицата Михаела Филева в „Тази събота“. През юни тя направи премиера на песента „Родена с късмет“. 

По думите ѝ късметът я преследва при малките неща, например, при намиране на място при паркиране. Тя разказа как е отпразнувала рождения си ден на 15 май в Еленския Балкан. Михаела разказа, че очаква до края на годината да издаде третия си албум. 

„Първоначалният план беше той да излезе в края на май, но карантината малко го отложи. Творчеството и идеите остават активни дори и в тези ситуации. Не искам да се ангажирам с конкретни дати, но работим по него“, обясни певицата. 

Тя сподели за голямата си страст напоследък – планинарството. Посочи, че върховете както буквално, така и преносно – катери с най-близките си приятели. Михаела разказа как е преминал 30-километровият преход до вр. Мургаш. 

„На вр. Ком за първи път видях стотици калинки на едно място. Не знаех защо те се събират, но беше много красиво, целите бяхме накацани с калинки. За мен беше много красиво“, сподели тя и разказа за нейния спътник в живота Стефан.

„Той е човек, който ме прави много щастлива, предизвикателство за съзнанието и ума ми. Пее песните ми, „Родена с късмет“ му е една от любимите. До някаква степен той е поводът да се роди този текст. Песента е писана, докато бяхме в социална изолация, а контекстът е за нещата, които си благодарен, че имаш“, посочи певицата.

Вижте какво ново около обичаната певица във видеото.