Михаил Билалов за ролите си, живота и "Стани богат"

На 26 юли почитателите му могат да го гледат в моноспектакъла "Бум бум: еволюция на престъпното мислене" в рамките на Sofia Summer fest

Михаил Билалов за ролите си, живота и "Стани богат"

Реклама

Дали е в обувките на ексцентричен подземен бос, или като водещ на "Стани богат", Михаил Билалов е еднакво аплодиран, както на родна сцена, така и сред българите в чужбина. На 26 юли предстои да играе моноспектакъла "Бум бум: еволюция на престъпното мислене" в рамките на Sofia Summer fest.  

С комедията преди това той е обиколил Хамбург, Мюнхен, Франкфурт и Лондон.  

"Хората първо го приеха с маски, защото бяхме от късметлиите, които запазихме залите по времето с маските. Това не им попречи да бъдат многобройни, да се забавляват и да ги свалят. Най-хубавото, освен самоиронията, е, че човек излиза с много усмивки и се замисля за много неща" - сподели той като гост в "Тази събота". 

Признава, че няма любима реплика, защото целият текст му е любим. 

Често изпълнява роли на гангстери, но е категоричен, че "кой как и с какво ме свързва, това няма никакво значение". За ролята си на водещ на "Стани богат" признава, че не се е подготвял, но го прави с голямо удоволствие. 

"Усещам докъде може да стигне човек в предаването, но според мен умът няма общо с интелигентността. Справят се хората, които имат богат житейски опит, интуиция и късмет" - споделя актьорът. 

За него това е най-добрият световен формат и до ден-днешен: "Най-великолепното предаване за знание, интуиция и ред друг неща. Водя го с радост и отговорност и обичам рисковите играчи." 

Представлението му "Бум бум: еволюция на престъпното мислене" ще се играе под звездите, с начален час 20:30.