„Навиците на успеха“: Защо след 180 посетени страни Георги Тошев избра България?

Георги Тошев е добре познат от ефира на bTV като продуцент, автор и водещ на поредиците „Другата България“, „НепознатиТЕ“ И „Децата на другата България“

„Навиците на успеха“: Защо след 180 посетени страни Георги Тошев избра България?

Реклама

Днес в рубриката "Навиците на успеха" Емануела Толева ни среща с един истински гражданин на света - Георги Тошев. Той няма да успее да присъства в качеството си на лектор на 9 юни на събитието "Живот и кариера - защо в България", но сега ще ни разкрие причините да остане и живее в родината си.

Георги Тошев е добре познат от ефира на bTV като продуцент, автор и водещ на поредиците „Другата България“, „НепознатиТЕ“ И „Децата на другата България“. Животът му е пътешествие през различни континенти и култури, които никой освен него не може да опише с думи. Посетил е над 180 страни, но въпреки това избира България за свой дом.

Работата му като журналист го среща с едни от най-големите световни звезди. Той има емблематични интервюта с Ал Пачино, Моника Белучи, Пласидо Доминго и много други.

Той е автор и на документални книги.

Платформата "България те иска" организира голямо събитие на 9 юни в София Тех Парк. На него освен отговорни работодатели ще откриете и  вдъхновяващи лектори. Сред тях за президентът Росен Плевнелиев, журналистът Светослав Иванов, предприемачът Димитър Караиванов, Люси Дяковска и Магърдич Халваджиян.

Събитието е напълно безплатно след регистрация на bulgariawantsyou.com.