Нина Николина: Винаги съм мечтала да направя акустичен концерт

Нина Николина ще зарадва своите почитатели с концерт на 12 ноември

Нина Николина: Винаги съм мечтала да направя акустичен концерт

Реклама

Нина Николина е певица на световно ниво, с висока класа и неподражаем стил. На 1 октомври излезе ремиксът към песента й "Сън", който певицата искрено харесва. Текстът на парчето е на самата Нина Николина. 

"В цялата ми кариера най-добрите песни, които съм правила, са меланхолични. Всички все казват: Абе, няма ли нещо весело да направиш. А ето, че по време на тази пандемия извадих две носи песни, които са бързи. Това са "Сън" и "Тебе да вземеме". Опитвам се да се противопоставям на общото емоционално състояние на всички", признава певицата.

Нина Николина обича много да пътува. Цяло лято певицата обикаля из Европа и сподели, че навсякъде животът е такъв, какъвто е бил преди и че чрез зеления сертификат могат да отидат навсякъде, няма ограничения. Според нея мерките в България са закъсняли и всеки трябва да поеме отговорност към обществото.

Нина Николина ще зарадва своите почитатели на 12 ноември с акустичен концерт.

"Публиката, която идва на моите концерти, много често е една и съща и така реших, че трябва да й предложа нещо различно. Това са едни нови версии на класически народни песни, които са много популярни, но изпълнени абсолютно акустично. Така че ще бъде в една интимна обстановка и се надявам да си предадем енергия, която можем само очи в очи да си предадем", споделя Нина Николина.