Среща с един от най-верните фенове на Лили Иванова в Пловдив

Николай Иванов е почитател на Лили Иванова от 1993 година, когато чува песните „Две хубави очи“ по стихове на Яворов и „Майка ми“ на Вазов

Реклама

Среща с един от най-запалените почитатели на примата Лили Иванова в Пловдив. Той притежава първата ѝ плоча и пази лични спомени с нея.

Николай Иванов е почитател на Лили Иванова от 1993 година, когато чува песните „Две хубави очи“ по стихове на Яворов и „Майка ми“ на Вазов.

„От тогава насам винаги съм си купувал нейните албуми и винаги съм ходил на нейните концерти. Особено в Пловдив никога не ги пропускам. Ако имам възможност вече пътувам и в други градове“, казва той.

Като истински ценител, Николай притежава колекционерски издания, сред които и първата плоча на Лили Иванова от 1964 година на румънската компания „Електрекорд“.

„Много дълги години я издирвах, докато преди 5-6 години ми я подариха. Тя наистина е рядкост, защото вече по аукциони я няма. Да, вече никъде не се среща, никога не е била разпространявана в България и съм много щастлив, че я имам“, разказва той.