Тежката битка на един млад творец

Иво Христов има нужда от финансова помощ, за да продължи живота си

Тежката битка на един млад творец

Реклама

Думите са неговата надежда да надвие болестта, с която се бори от 12-годишна възраст. Увредени са слуха и говора на талантливия млад писател Иво Христов.

Преди два месеца той губи изцяло способността и да движи краката си. Лекарство има, но е непосилно за родителите на Иво. Семейството не спира да се бори и да вярва, но има нужда от финансова подкрепа.  

16 мозъчни операции, 11 издадени книги и една мечта – да оздравее изпълват последните 10 години от живота на младия писател Иво Христов и неговото семейство. Днес обаче той отново води битка.

Оказва се, че има експериментално лечение за  диагнозата му  се оказва, че има, но лекарството, което е произведено в САЩ, не се внася у нас и е непосилно за семейството.

Иво живее, за да пише и пише, за да живее. Въпреки болестта, която открадва детството му, той винаги намира утеха в думите. Днес обаче само думите на неговата майка Милена Димитрова успяват да го окуражат, че шанс има: „Повтарям, че ето най-накрая – след 10 години ходене по мъките, операции, пареза, кома, загуба на слух, на говор, на крака, на всичко… към днешна дата той е тук при нас, продължава да живее, има светлина в тунела. Искрено вярвам, че това е пътят на изцелението, че точно това лекарство ще го спаси и ще го вдигне на крака.

Ако желаете и имате възможност да помогнете на Иво, сметките са: 

  • SMS с текст DMS IVCHO на номер 17 777 (1 лв.)
  • Лесно онлайн дарение в Help Ivo: https://helpivo.eu/
  • Дарителска банкова сметка в POSTBANK:
  • BG47BPBI79404078032501 - Иво Ивов Христов
  • Дарителска банкова сметка в банка ДСК:
  • BG27STSA93000026650257 - Иво Ивов Христов
  • Pay Pal: [email protected] - Иво Христов

Последни

Реклама