Тежката битка на един млад творец

Иво Христов има нужда от финансова помощ, за да продължи живота си

Реклама

Думите са неговата надежда да надвие болестта, с която се бори от 12-годишна възраст. Увредени са слуха и говора на талантливия млад писател Иво Христов.

Преди два месеца той губи изцяло способността и да движи краката си. Лекарство има, но е непосилно за родителите на Иво. Семейството не спира да се бори и да вярва, но има нужда от финансова подкрепа.  

16 мозъчни операции, 11 издадени книги и една мечта – да оздравее изпълват последните 10 години от живота на младия писател Иво Христов и неговото семейство. Днес обаче той отново води битка.

Оказва се, че има експериментално лечение за  диагнозата му  се оказва, че има, но лекарството, което е произведено в САЩ, не се внася у нас и е непосилно за семейството.

Иво живее, за да пише и пише, за да живее. Въпреки болестта, която открадва детството му, той винаги намира утеха в думите. Днес обаче само думите на неговата майка Милена Димитрова успяват да го окуражат, че шанс има: „Повтарям, че ето най-накрая – след 10 години ходене по мъките, операции, пареза, кома, загуба на слух, на говор, на крака, на всичко… към днешна дата той е тук при нас, продължава да живее, има светлина в тунела. Искрено вярвам, че това е пътят на изцелението, че точно това лекарство ще го спаси и ще го вдигне на крака.

Ако желаете и имате възможност да помогнете на Иво, сметките са: 

  • SMS с текст DMS IVCHO на номер 17 777 (1 лв.)
  • Лесно онлайн дарение в Help Ivo: https://helpivo.eu/
  • Дарителска банкова сметка в POSTBANK:
  • BG47BPBI79404078032501 - Иво Ивов Христов
  • Дарителска банкова сметка в банка ДСК:
  • BG27STSA93000026650257 - Иво Ивов Христов
  • Pay Pal: [email protected] - Иво Христов

Последни

Реклама