В Банско стартира първият фестивален ден от "One Love Tour" 2019

"One Love Tour" се организира за трета поредна година и е целодневен фестивал с безплатен вход

В Банско стартира първият фестивален ден от "One Love Tour" 2019

Реклама

В град Банско стартира първият фестивален ден от турнето "One Love Tour" 2019. Звездите на България и Република Северна Македония ще поднесат на своите почитатели вечерен концерт и куп специални изненади.

"One Love Tour" се организира за трета поредна година и е целодневен фестивал с безплатен вход.
Сутрешната програма е посветена на най-малките и ще ги зарадва с детски куклен театър. През целия ден, най-желаната атракция, за втора поредна година, ще бъде импровизираната "Арена на дуелите" от Фермата. Жителите и гостите на град Банско ще имат възможност да премерят сили с част от участниците от Фермата  и помежду си. Специални гости ще бъдат победителят от последния сезон Дидо от Д2 и славеят на риалити формата Лилия Семкова.

Водени от идеята да възродят и запазят традициите по време на фестивала, и тази година отново ще бъде изградена "Алея на занаятите". Посетителите ще се запознаят с характерните за региона местни традиции и занаяти и ще се потопят в  магията на древното, пъстро и живо наследство. "Алея на занаятите" се реализира със съдействието на Регионален център София - ЮНЕСКО.
Едни от най-известите изпълнители на България и Македония ще излязат на сцената в град Банско доказвайки, че любовта обединява и побеждава: Графа, Слаткаристика, Next Time, Михаела Филева, Лилия Семкова, Дидо и Митко Кърнев от Д2.
Очакваме ви на 20-и юли в град Банско, заедно да дадем старт на фестивала "One Love Tour" 2019!

Последни

Реклама