В капана на насилието

Разказ от първо лице за тормоза и пътя след него

В капана на насилието

Реклама

Няма да ви покажем нейното лице. Няма да чуете нейния глас, но ще ви разкажем нейната история. След половин година връзка тя прекратява взаимоотношенията с партньора си. Причината- ревност.

„Мъж на средна възраст, който е с доста добър социален статус, със свой бизнес, който прави много добро първо впечатление. Искам да обърна внимание на факта, че профилът на насилника не в винаги е с черна тениска и татуировки. Напротив има един друг тип насилник, който в началото изглежда, че всичко е нормално“.

„Разбрах, че по време на интимната ни връзка, без моето знание е записвал материали, които са с порнографско съдържание и започна да ме заплашва, че ще разпрати тези материали до мой близки, че ще ги публикува в интернет пространството, че ще ги разлепи в целия ми квартал, включително че ще ги занесе в школата на моето дете“, обясни тя.

Казва, че първоначално тормозът започнал с обиди и лъжи, а малко след това унижението продължило с компромати.

„Твърдеше, че съм проститутка, абсолютно всичко лошо, което може да се сетите, той го твърдеше, но по-лошото е, че освен тези твърдения, той започна да разпространява и порнографските материали, които беше създал без аз да знам. Беше ги изпратил на моя баща и до моите професионални колеги“.

„Баща ми естествено беше изключително възмутен и потресен от цялото това нещо и естествено е твърдо зад гърба ми. В професионалната общност моето име беше тотално опетнено. Всъщност всички действия на този човек са насочени именно към това да ме унижава публично, да опетнява името и човешкото ми достойнство, да уронва авторитета ми, да срине целия ми професионален път“.

Последни

Реклама