Веско Ешкенази с лятно турне

"Публиката ще чуе нещо съвсем ново, защото програмата е специална", разкрива музикантът

Реклама

Елитните сцени, на който е свирил Веско Ешкенази, не могат да бъдат преброени. От 10 юли започва лятното му турне в България със старт във Варна. 

"Публиката ще чуе нещо съвсем ново, защото програмата е специална. Започваме с Бах, минаваме през Моцарт, Вивалди и сме включили дори Фреди Меркюри и Майкъл Джексън" - сподели в студиото на "Тази събота" световноизвестният цигулар.

Турнето продължава в Копривщица, Пловдив, Велико Търново и други градове. 

Веско Ешкенази е концерт-майстор на Кралският Концертгебау оркестър и има номинация "Грами" в категория "Най-добро оркестрово изпълнение".

Макар музикантът да работи от дъллги години в чужбина, семейството и приятелите му са в България и той не спира да се интересува от политическата обстановка в родината си.

"България се намира в борба да бъде самостоятелна държава, която държи на себе си и това трябва да продължава. 30 години демокрация не бяха достатъчи за това, което си представяхме. Борбата все още продължава"

Определя публиката и семейството си като най-важните неща в живота и не забравя да честити рождения ден на съпругата си. 

Последни

Реклама