Александър Дунчев: Разговорът ми с Кирил Петков беше доста отчайващ

„Ръководството трябва или да ревизира решението на коалицията между ПП и ДБ и да върнат лидерството в София-област на „Продължаваме промяната“ и на нашия екип, или нашият екип си тръгва", заяви в „Тази неделя“ Александър Дунчев

Реклама

„Аз и моят екип от София-област не сме се отказали от изборите. Хубаво е хората да знаят, че не сме се отказали, а протестираме срещу един опит София-област да бъде дадена на „Демократична България“ с едно безпринципно решение без да се отчита спецификата и усилията ни да я отвоюваме от мафията“.

Това заяви в „Тази неделя“ Александър Дунчев, който беше народен представител от „Продължаваме промяната“ в последните два парламента.

„Ръководството трябва или да ревизира решението на коалицията между ПП и ДБ и да върнат лидерството в София-област на „Продължаваме промяната“ и на нашия екип, или нашият екип си тръгва. Ще трябва да си търсят нов екип и нови кандидати. Те налагат модела, срещу който се борим – слагаме наши хора някъде без значение кой какво е правил“, посочи той.

„В петък ми се обажда Кирил и ми казва – „ти нали си съгласен да си втори“. Аз бях в гората до Ихтиман и правих разследване. Казах му, че нямам проблем – аз съм по каузите, не по местата. Съобщих на моя екип и какво е взето като решение на Изпълнителния съвет - те изригнаха. Те алармираха, че това е предателство срещу този екип и техните усилия“, подчерта Дунчев.

„Разговорът с Кирил Петков беше доста отчайващ, а днес трябва да сме конструктивни. Ще съсипем изборите, ако разкажа всичко. Днес желанието ни е да ревизират решението. Тук съм, защото от две години не водим битка само за горите, а за промяната в цяла България“, допълни представителят на „Продължаваме промяната“.

Последни

Реклама