Александър Николов: През последните 10 г. при управлението на ГЕРБ България загуби 850 000 човека

"Вероятно в очите на тъжно говорещия бивш премиер Бойко Борисов може би аз съм Сашо Кеша", коментира пред bTV бившият енергиен министър по повод изказванията на Бойко Борисов

Реклама

"Вероятно в очите на тъжно говорещия бивш премиер Бойко Борисов може би аз съм Сашо Кеша. Големият проблем е, че при подобен тип говорене се стига до опростачване на нацията и опростачване в медиите. Как може вече да е стандарт един бивш премиер да говори на „бе“ в ефир".

Това коментира пред bTV бившият енергиен министър Александър Николов по повод изказванията на Бойко Борисов.

"Войната в Украйна до момента е отнела живота между 200 и 250 000 души. Ако пренесем това към мащаба на България тези жертви ще са 35 000 души. През последните 10 години при управлението на ГЕРБ България загуби 850 000 човека. Ако това се пренесе във формата на Украйна, това ще са 6 милиона души", заяви Николов.

"Човекът, който създаде една от най-големите национални катастрофи за страната ни и при чието управление продължителността на живота стана най-ниската в ЕС, с най-голямо отклонение от средния живот в Европа, си позволява и просташки език, и квалификации", каза още той.

Последни

Реклама