Б.Т.Р. с нова песен

"Без сълзи" се казва шестият сингъл от 12-ия студиен албум "Невидими стени" на Б.Т.Р.

Реклама

„Без сълзи“ е шестият сингъл от 12-ия студиен албум на Б.Т.Р. „Невидими стени“.

Видеото към песента е по-различно от всички правено от групата досега – направено е като фотографски дневник със снимки от най-различни места и случки.

„Имахме идея да снимаме видео на тази песен, да зарадваме нашите почитатели за лятото с едно позитивни парче. Когато обсъдихме – нямаше как да снимаме видеото. Илиян – нашият барабанист каза: „Дай да направим едно лирикс видео“, разказа вокалистът Наско Пенев.

На въпрос как групата изживява всеки един концерт и как бори негативните емоции, когато трябва да излезе пред публика, Славчо Николов отговори: „Няма да забравя – в 12 ч. на обяд погребахме баща му (на Наско – бел. ред.). В 5 ч. имахме концерт. За един инструменталист е много по-лесно да се събере и да си изсвири нещата. Но да се събереш, след като си погребал баща си и в 5 ч. да пееш в зала „Универсиада“ пред 3 хил. души – това този човек го направи и това една отдаденост към нашата работа и в такива моменти ти нямаш право на личната емоция, ти си там – трябва да си свършиш работата“.

Последни

Реклама