Деян Неделчев-Икебаната: Дори и за един човек да пееш, е достатъчно

Деян Неделчев има четири големи награди "Златен Орфей" и 17 албума

Деян Неделчев-Икебаната: Дори и за един човек да пееш, е достатъчно

Реклама

Деян Неделчев и изключително талантлив изпълнител и носител на "Златен Орфей". В последните години той стана популярен с песента "От икебана дървесата ги боли". Деян Неделчев отвори дома си за Петя Дикова за едно лично интервю. На 16 януари изпълнителят навърши 60 години.

"Чувствам се като едно голямо, непораснало дете, защото просто отказвам да порасна. Не искам да пораствам и запазих детското в себе си. Правя упражнения вкъщи за цялото тяло. Три дни правя, един ден почивам. 20 години го правя това нещо. Спя много, не пуша, не пия, това са нещата, които ме държат. Обичам и да пея и да си правя музиката не само за себе си, но и за хората, които ме обичат", признава Деян Неделчев.

"В гилдията не ме обичат, защото съм провокативен, защото когато ме предизвикат, аз им го казвам. Аз съм много справедлив, но никога не нападам, ако не съм нападнат. Приятел съм с много колеги. Бях с много колеги, вече не, вече съм отвратен по-скоро. Искам да видя чисти хора, хубави отношения и малко са колегите, с които аз контактувам", каза изпълнителят пред Петя Дикова. 

Деян Неделчев има четири големи награди "Златен Орфей" и 17 албума.

"Нямам его, не съм егоцентрик. Наградата е хубаво нещо, за да се покаже, че един певец е преминал през много фестивали, че се е доказал, че е бил на сцена с големи певци, но иначе не е толкова важно", признава изпълнителят.

По какво си приличат гласовете им с Марая Кери, как би усмял себе си и издържал ли се е с нещо друго освен с музика?