Дидо от D2: Имам повече време за моята любима вкъщи и за моя син

Дидо e един от участниците в кампанията "Помогни от вкъщи"

Дидо от D2: Имам повече време за моята любима вкъщи и за моя син

Реклама

"Семейният живот е в доста различна светлина - вече с нов член в семейството", сподели Дидо от D2.

"От една страна оценявам това, че имам време да правя това, което не съм имал време да правя, но от друга страна е доста потискащо да си вкъщи през повечето време", каза той.

"Наслаждавам се на слушане на музика вкъщи, на гледане на хубави филми. Имам повече време за тренировки, повече време за моята любима вкъщи и за моя син", разказа Дидо.

Деян Каменов - Дидо e и един от участниците в кампанията "Помогни от вкъщи".

Всички, които имат възможност и искат да проявят съпричастност към благородните усилия на БЧК и към човешките страдания, могат да го направят чрез:

  • изпращане на SMS на кратък номер 1466 на цена 1 лев към всички мобилни оператори. Дарителските SMS-и за кампаниите на БЧК са освободени от ДДС.
  • На банковата сметка на БЪЛГАРСКИ ЧЕРВЕН КРЪСТ

УНИКРЕДИТ БУЛБАНК

IBAN: BG47UNCR7630 1077 9117 00

BIC: UNCRBGSF

Българският Червен кръст осъществява дейността си в три основни направления:

  • Хуманитарна помощ на терен за възрастни хора и хора в нужда – от осигуряването на домашна грижа, топла храна и поддържането на хигиена в жилищата, през покупката на хранителни продукти и лекарства, до предоставянето на психологическа подкрепа от специалисти в извънредната ситуация и други. 
  • Логистична подкрепа – обработване на даренията в стоки и продукти и разпределянето им между нуждаещи се социални домове, болници, центрове за хора с увреждания, засегнати от кризата социално слаби общности и др. Доброволците на БЧК подпомагат ежедневно хиляди хора в нужда на територията на областните градове и по-малките населени места в страната.
  • Специализирана помощ – осигуряване на медицинска техника, консумативи, хигиенни и предпазни средства за подпомагане работата и безопасността на медицинските екипи на първа линия в страната, на полицаите, доброволците и на други активно участващи в битката с пандемията.