Есил Дюран: Основният проблем на обществото ни е липсата на доверие

Тази седмица изпълнителката отпразнува своя рожден ден и призна, че е направила равносметка на изминалото време

Есил Дюран: Основният проблем на обществото ни е липсата на доверие

Реклама

Тази седмица Есил Дюран отпразнува своя рожден ден. Известната поп фолк изпълнителка сподели, че нетипично за нея се е отдала на равносметка на всичко изминало.

"Смятам, че още до никъде не съм я докарала. Имам много, много работа да върша и най-важната ми задача, ако досега е била да докажа на света, че аз съществувам и заслужавам тяхното внимание, сега е по-скоро аз дали мога да заобичам и хората, които не ме обичат. Дали мога да се наслаждавам не просто на света, а на света на другите, които са по-различни от мен, които не са съгласни с мен. Искам да намеря по-лесен път да достигна до тях", признава известната изпълнителка. 

Есил Дюран подкрепи "София прайд", но това предизвика голяма вълна на хейт по нейн адрес.

"Тези хора са нашите деца. Абсурдно е, че по време по прайда от другата страна имаше шествие, което беше на християнското семейство, а тези деца са децата ан тези християни", сподели Есил Дюран.

Изпълнителката смята, че основният проблем на обществото ни е липсата на доверие.

"Ние нямаме доверие на никого, да не говорим за нашите полиците. Каквото и да ни кажат, съдя вече по себе си, ако преди 5, 6 години мислех, че можеш да повярваш, да тръгнеш, да развееш идеята, вече не съм сигурна. А това, за да ви го кажа днес, означава, че те са се постарали доста за това", горчиво признава Есил Дюран.

Какво още каза тя пред Мария Цънцарова, вижте във видеото!