Евелин Костова и Михаил Петров за емоцията от очакването на първото си дете

Двамата се познават от 12 години

Евелин Костова и Михаил Петров за емоцията от очакването на първото си дете

Реклама

Актрисата Евелин Костова, позната от филма „Завръщане“ и сериала на bTV „Съни бийч“, и нейният любим Михаил Петров скоро ще станат родители. В „Тази неделя“ тя разказа, че освен спътник в живота, Михаил е и неин роднина – пети братовчед.

Евелин припомни, че за втори път гостува бременна на Диана Любенова, но тогава все още е пазела в тайна радостната новина. Сега е в шестия месец. Двамата влюбени заявиха, че все още не са решили дали ще почиват на родното Черноморие. 

„Досега, като ходехме на почивка се съобразявахме къде можем да отидем с куче, сега ще ние малко по-лесно, защото бебета приемат навсякъде“, пошегува се актрисата. Михаил разказа как са се запознали преди цели 12 г. 

„И двамата се занимавахме с аматьорски театър. Бях втори курс в НАТФИЗ и бях отишъл за удоволствие на един фестивал на морето, а тя беше там. Три години по-късно се видяхме отново и нещата се получиха“, допълни той. 

По думите им са разбрали, че са един за друг и затова са решили да имат дете. „Усещах, че съм бременна, направих си тест и беше отрицателен. Реших, че аз си въобразявам. Пет дни по-късно реших да си направя още един тест, казах му да отиде да купи, но го предупредих да не се надява много“, спомня си Евелин.