Фики Стораро: Човек не трябва да разчита само на късмета, а трябва да работи много, много усилено

За музиката като начин на живот, за семейството и за нещата, които го разочароват, талантливият изпълнител говори пред Павел Минчев

Реклама

Фики Стораро е любимец на публиката. Певецът допусна единствено екипа на "Тази неделя" в кухнята на своя дългоочакван концерт с поп и рок хитове, който ще се състои на 19 ноември. 

"Винаги съм си мечтаел да имам собствена група, с която да мога да обикалям и да пея именно точно тази музика, с която съм закърмен. И много се радвам, че тази моя мечта се осъществява с много труд. За този момент загърбваме поп фолка. На 19 ноември няма да има нито доза поп фолк", разказа Фики Стораро.

През 2023-та изпълнителят ще направи 10 години, откакто е на сцена. За това време той е научил, че трябва да бъде много дисциплиниран и да не се отказва от мечтите си.

"Не е никак лесно да се балансира между музиката, кариерата и семейството. Не трябва да има разделение, всичко трябва да е съвкупно и да върви ръка за ръка. Аз много се радвам, че имам страхотна съпруга. Винаги я подкрепям, както и тя мен. Това са най-важните неща, мисля в едно семейство, за да е сплотено", признава изпълнителят.

"Надвам се да давам добър пример на младите, които са ми почитатели и следват моя път. Просто единственият начин да вървиш напред, е да бъдеш упорит, да бъдеш добър, колкото се може с хората, да не ги обиждаш, да не ги нараняваш. Това е много важно в днешно време, а тези неща се забравят", смята Фики Стораро.

Последни

Реклама