Фики Стораро: Музиката няма граници, единствено в България делим музиката по този начин

Музикантът в момента работи по втория си албум и се радва на двете си деца

Реклама

Макар да е планина от мускули и да изглежда донякъде заплашителен, Фики Стораро не е това, което виждаме на пръв поглед. Един от любимите български изпълнители беше на гости на Петя Дикова в предаването „Тази събота и неделя“ по bTV.

26-годипният музикант, който преди няколко месеца стана татко на момиченце, сподели, че външният вид лъже. Под мускулите той има чувствителна и ранима душа. Лошите новини, каквото чухме много в последните дни, го натъжават.

Фики сподели, че понякога му се иска да не е такъв, а да бъде мачо и да е по-груб. От друга страна може би точно това, че е неподправен и скромен е причината толкова много хора да го харесват.

Той вече има две деца – момченце и момиченце и сподели, че това е едно неописуемо и уникално чувство. Разбира се децата изискват много време и грижи, но за щастие има баби и дядовци, които да помагат.

Фики Стораро поддържа добри отношения с родителите си, които обаче продължават да го критикуват дори сега. Те често му държат сметка за това, че е много разсеян.