"Glas с Тина Ивайлова": Ще бъде ли наказан насилникът на пребитата и намушкана с отвертка млада жена?

От разпити на пострадалата пред съдия е станало ясно, че той системно разпространява и употребява различен вид наркотични вещества

Реклама

24-годишна жена от Пловдив разказа, че е пребита от съпруга си по особено жесток начин. Първоначално случаят беше определен като "лека телесна повреда". След това последва арест на обвинения млад мъж, а след това и до промяна в обвинението от лека до средна телесна повреда.

Средна телесна повреда е новото заключение по случая след допълнителната справка от съдебна медицина, представена пред Окръжен съд-Пловдив. Прието е, че на пострадалата са и  били причинени изключително много травматични увреждания и счупени няколко ребра. Първоначално травмите по тялото на жената бяха определени като лека телесна повреда, което скандализира близките ѝ и ги провокира да дадат гласност. 

Пред Тина Ивайлова пострадалата разказа, че е била бита в продължение на три дни от съпруга ѝ. Стрелял е по нея, удрял я е с тръба, пробол я с отвертка по цялото тяло. 

Мъжът бе задържан от пловдивските криминалисти със съдействието на екипа ни в дома на майка му в Йоаким Груево. Малко преди това той се е скарал и е наранил майка си, която защитила съпругата му.

Последни

Реклама