Иван Звездев 20 години след началото на "Бон Апети"

Иван Звездев 20 години след началото на "Бон Апети"

Реклама

Звездният готвач Иван Звездев гостува на Петя Дикова в "Тази неделя". Първият епизод на предаването му "Бон Апети" се излъчва на 16 април 2001 г., като през първите четири месеца не са имали сифон на мивката - затова се налага да събират нещата с кофа, сподели Звездев в студиото.

"И тримата могат да готвят - и дъщеря ми, и двамата ми синове. Малкият ми син най-много ме изненадва с баницата, която прави", каза готвачът за семейството си. 

Родителите на Иван са инженери и от него също се е очаквало да следва техническата линия в семейството и да избере тази сфера, но той още от ученик не се разбира с Питагоровата теорема. От малък го влекат артистичните изкуства.

"Амбицията да си купя колело и единственият начин да изкарам долари, за да си го купя от "Кореком" - това ме заведе в цирка", сподели Звездев за пътя си до акробатиката.

Съпругата на Иван е причината той да се захване с кулинария. След като се женят, тя му заявява, че иска съпругът й да си намери истинска работа - въпреки че е много добър цирков артист, тя не иска цял живот да се мотаят по фургоните.