Избрано: Любовта на Енджи Касабие и Рабих Ел Зейн

В началото на годината на бял свят се появи тяхната първа рожба – синът им Райън

Реклама

В рубриката ни „Менделсон“ ще ви разкажем една любовна история, красива и екзотична като приказка от „Хиляда и една нощи“. Тя е на диетоложката на звездите Енджи Касабие и на  мистър Ливан Рабих Ел Зейн. 

И двамата са родом от Ливан. Запознават се преди 5 години на вечеря с общи приятели.

Но след дълги уговорки първата им официална среща е на Свети Валентин 2016 г. И така 14 февруари остава специална дата за тях, на която винаги си поднасят изненади.

Преди две години се женят в Кайро, Египет, където е и първата им среща.

От началото на тази година за Енджи и Рабих се отвориха и вратите на Рая, защото на бял свят се появи тяхната първа рожба. Синът им носи името Райън, което на арабски означава „вратите на рая“.

„Това, което изживях, изобщо не беше лесно, защото през последните три години и половина аз все се помня бременна. Но бих посъветвала всеки да търси къде е причината. Всяка една жена според мен има възможността да има бебе, но за съжаление понякога попадаме в ръцете на некомпетентни лекари и затова се получава това нещо. Докато не бях в родилното, не вярвах, че това ще се случи. Аз всеки ден през нощта ставах по няколко пъти да видя дали диша бебето. Още и досега ставам и гледам диша ли, живо ли е, не мога да повярвам. Не мога да му се нарадвам. И всяко едно нещо ме кара да се притеснявам, но няма по-голямо богатство от това, което ни се случи на нас“, споделя Енджи Касабие.

В семейство Рабих отговаря за упражненията, а Енджи – за храната, за да поддържат толкова добра форма и двамата.

Последни

Реклама